Kurum Adı : Halk Eğitim Merkezi
WEB Adresi : http://acipayamhem.meb.k12.tr
Adres : Yukarı Mahalle Cumhuriyet Caddesi Kat 2 No 6 20800 Acıpayam / DENİZLİ

VİZYON
Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile Türkiye ve dünyada tercih edilen; Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; Türkiye ve dünyanın neresinde olursa olsun aldıkları eğitimle ihtiyaç duyulan alanlarda kendi iş başarımlarını sağlamış insanların yetiştirildiği gelişmiş ülke standartlarında eğitim veren tercih edilen ; bir MERKEZ olmaktır.

MİSYON
Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda, yaygın eğitimin önemini özümsemiş, örgün eğitim sistemi dışına çıkmış vatandaşlarımıza yaşı ne olursa olsun ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim vermek, piyasa şartlarına uyum sağlayabilecek bilgi ve tecrübeyi aktarmak, gelişmiş ülkelerin çalışma ve eğitim seviyesine ulaşmalarını sağlamak.

Spor alanında il, ülke ve uluslararası düzeyde pek çok başarı elde edilmiştir.

Öğretmen Sayısı : 10
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 8461
Öğretim Şekli : TAM GÜN.
Ders Başlama ve Bitiş Saati : TAM GÜN.
Derslik Sayısı : 6 Atölye-İşlik Sayısı : 1
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin
Revir
Bahçe
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi : LOJMAN YOK.
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : KALORİFERLİ.

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 55 KM.
Ulaşım : İlçemizden ve Denizli´den Acıpayam´ a karşılıklı olarak, Acıpayam merkezde faaliyet gösteren minübüsçüler kooperatifine ve Kelekçi beldesinde faaliyet gösteren minübüsçüler kooperatifine ait araçlar, her 15 dakikada bir sefer düzenlemektedirler. ( Saat 06:00 ile 21:15 saatleri arası ) Bunun yanında Antalya, Fethiye, Çameli, Gölhisar-Çavdır, Ortaca-Dalaman istikametlerine giden yolcu otobüsleri de ilçemizden geçmektedir.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : 2012 yılı adrese dayalı nüfus sayımına göre, toplam ilçe nüfusu 56.330 kişidir. Bu nüfusun 13.746 kişilik kısmı şehir merkezinde, 23.732 kişilik kısmı beldelerde, 18.852 kişilik kısmı ise köylerde yaşamaktadır.

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR
: